verlichtingstechniek

Verlichtingstechniek ProminentBTA heeft zich, naast installatietechnische kennis, gespecialiseerd in het creëren van goede licht oplossingen.

Van deelvoorstellen tot complete verlichtingsvoorstellen voor de meest uiteenlopende projecten en segmenten bieden wij mogelijkheden.

BTA zoekt voor u de juiste balans tussen de financiële, technische en energiebesparende aspecten.

Verlichtingstechniek omdat het (kunst)licht altijd anders is

Elk product en elke ruimte vraagt een specifieke aanpak om te komen tot een goed lichtontwerp en lichtplan. Het licht van buiten is elke dag anders, maar de verlichting in een ruimte moet altijd optimaal zijn. Door onze expertise en kennis weten wij wat de mogelijkheden zijn om uw gebouw of product op de juiste wijze te presenteren. Wij ontwerpen de lichtplannen en kunnen deze ook voor u uitvoeren. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de juiste elektrotechnische tekeningen, zodat alles goed op elkaar is afgestemd. Om de juiste lichtoplossing te bieden beginnen wij met een oriënterend gesprek, zo weten we precies met welke aspecten we rekening mee moeten houden en welke functie(s) een ruimte heeft of welke producten de juiste licht- aandacht nodig hebben.

BTA ontwerpt op het gebied van verlichtingstechniek:

  • Opstellen van een lichtontwerp en lichtplannen
  • Uitvoeren van lichtberekeningen met behulp van Dialux
  • Selecteren van de juiste lichtbronnen en armaturen
  • Uitvoeren van een kostprijsberekening en calculaties
  • Intekenen van het lichtplan binnen elektrotechnische tekeningen.

Neem nu contact op met BTA

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over ons bedrijf kunt u telefonisch contact opnemen 0529 46 74 85